Perfect houtwerk buiten en binnen
 Home » Over ons » Keurmerken

Branche-instanties en keurmerken

Wij zijn aangesloten bij alle belangrijke instanties binnen onze branche en voldoen aan de eisen die deze aan de aangesloten bedrijven stellen. Sommige van deze instanties geven dit aan met een keurmerk. Bekende keurmerken zijn bijvoorbeeld FSC en PEFC.

NBvT

Wij zijn lid van de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT).

De NBvT vertegenwoordigt het topsegment van de Nederlandse timmerindustrie. De vereniging levert een essentiële bijdrage aan de ontwikkeling en stimulatie van het bouwen in- en met hout, stimuleert innovaties en werkt mee aan regelgeving met als doel integrale kwaliteitsverbetering.

Door te kiezen voor een product, vervaardigd door een lid van de NBvT, zoals Kuin Houtbewerking bv, kiest u automatisch voor een kwalitatief hoogwaardig houten product.

Website: NBvT

Komo

KOMO is een keurmerk voor producten, processen, diensten en personen in de bouw- en infrasector.

Het KOMO-keurmerk geeft onze klanten de zekerheid dat de kwaliteit van onze werkwijze en onze producten door onafhankelijke deskundigen is beoordeeld en vastgesteld.  

Website: Komo

FSC

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. Verantwoord bosbeheer houdt in dat op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Hout- en papierproducten die afkomstig zijn uit een FSC-gecertificeerd bos zijn herkenbaar aan het FSC-label. Wij streven naar de best mogelijke duurzame inkoop voor uw project. 

Website: FSC

PEFC

Het internationale PEFC-keurmerk garandeert dat hout- en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos, waarbij evenveel aandacht is voor people, planet & profit. Wij streven naar de best mogelijke duurzame inkoop voor uw project.

Website: PEFC

Hout100%

Het keurmerk van de stichting HOUT100% biedt langdurige zekerheid op de kwaliteit en functionaliteit van de geleverde kozijnen, ramen en deuren van hout.

HOUT100% staat voor de beste houtverwerkende bedrijven van Nederland, waaronder Kuin Houtbewerking bv.

Website: HOUT100%

Beluister de radiocommercial:

Accoya

Tekst is in bewerking