Perfect houtwerk buiten en binnen
 Home » Over ons » Even voorstellen

Even voorstellen

Lex

Lex is vanaf het begin van Kuin houtbewerking in dienst. Een vakman in de fabriek, die sterk is in het ambachtelijke productieproces. Aftimmerhout, goten, lambriseringen, hekwerken, er zal weinig zijn dat hij niet gemaakt heeft. Daarnaast doet hij regelmatig montagewerk op locatie, wat altijd tevreden klanten oplevert.

Marco

Kwam gelijk na Lex in dienst en maakt al jaren alle kozijnonderdelen, ramen en deuren. Hij kort het hout af (bestekzoeken), schaaft het en maakt op CNC-gestuurde machines de onderdelen klaar voor de voormontage. Hij kent de mogelijkheden van zijn machines op zijn duimpje en maakt ondanks het toch vaak ingewikkelde werk zelden een foutje.

Peter

Heeft een achtergrond in de metaal en kwam ‘even’ een weekje helpen met allerlei klusjes. We zijn nu 34 jaar verder en hij is nooit meer weggeweest. Doordat hij in de fabriek alle praktijkervaring opdeed, heeft het vak weinig geheimen meer voor hem. Vanaf 2003 werkzaam op kantoor als werkvoorbereider, AutoCAD-tekenaar en planner. 

Emiel

Al op jonge leeftijd door Peter ontdekt als aanstormend talent. Na enig aandringen zijn krantenwijk verruild voor een baantje op de timmerfabriek. Doorgegroeid tot allround vakman, kan toveren met CNC-machines en gaat geen uitdaging uit de weg. Streeft naar perfectie (of beter) en is daarom bij ons goed op zijn plaats.

Paul

Van oorsprong werkzaam in de bollenteelt, maar inmiddels al 15 jaar werkzaam bij ons in de spuiterij. Heeft het hele spuitproces in zijn vingers en zorgt ervoor dat onze producten er niet alleen heel mooi uitzien, maar dat zij ook voor jaren goed beschermd zijn tegen weersinvloeden.

Thijs

Naar een man als Thijs hebben we lang gezocht, een jongeman die goed in het team past en het vak graag wil leren. Begonnen als opruimer op zaterdagen en nu op de afmontage werkzaam. Kon al snel met CNC-techniek overweg en inmiddels ondersteunt hij Peter met de werkvoorbereiding.

Wim (parttime)

Heeft bij De Boer tenten en Mulder Obdam veel ervaring opgedaan in de metaal. Is al jaren met pensioen, maar nog altijd verdomd handig en heeft aan een half woord genoeg. Doet hier de technische dienst en maakt in staal of aluminium alles wat we nodig hebben.

Sjaak (parttime)

Heeft jaren bij Simon Loos op de vrachtwagen gereden, geniet nu van zijn pensioen, maar kan in de praktijk toch slecht stilzitten. Doet daarom bij ons de afleveringen en helpt regelmatig met kozijnen plaatsen of werkzaamheden in de fabriek, want een man als Sjaak kan je er altijd wel bij hebben.

Bram (parttime)

Na zijn oom Jasper en zijn opa Bert de derde generatie uit één familie. Hij is al jaren zaterdags actief als opruimer en springt vaak bij op de afmontage.

Colin (parttime)

Na een korte stageperiode is Colin onze zaterdagploeg komen versterken. Hoewel hij onze jongste medewerker is, staat hij ’s zaterdags als eerste aan de poort te rammelen. Hij maakt dan meerdere CNC-machines keurig schoon en is ook een goede ondersteuning bij diverse voorkomende werkzaamheden.